ВСЯКО ДЪЛГО ПЪТУВАНЕ, ЗАПОЧВА С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СТЪПКА ..!

Валенсия с директен полет от Варна

Цена: от 1172 лв.

2-7 май 2016

6 дни / 5 нощувки

ЦЕНАТА Е НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ И ВКЛЮЧВА:

·         Самолетен билет Варна - Валенсия – Варна и летищни такси в размер на 28 евро/ 55 лв. (към 14.01.2016) – точният размер се фиксира в момента на издаване на билетите. При промяна на стойността на летищните такси разликата се доплаща.

·        Багаж до 20 кг за чекиране + 6 кг ръчен

·         Трансфер летище Валенсия – хотел – летище Валенсия

·         Панорамна екскурзия на Валенсия

·         5 нощувки във Валенсия на база нощувка със закуска в хотел по избор – 3* или 4* 

·         Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

·         Водач 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

·         Допълнителни екскурзии според програмата

·         Доплащане за застраховка за лица на възраст над 65 години

·         Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпанията има право да начисли горивна такса. При начисляване от авиокомпанията на горивната такса- то тя се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени

·         Ползването на слушалки по време на екскурзиите – 2,50 евро на ден, заплащат се задължително 

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 01.03.2016 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА ПО ПРОМОЦИЯТА

ХОТЕЛИ 3* И 4* В ЦЕНТЪРА НА ВАЛЕНСИЯ

Хотел - настаняване в стандартни стаи

Нощувка със закуска

Човек в
стандартна
двойна стая

Човек в единична стая

Дете
2-7 г. на доп. легло
в двойна стая*

Трети възрастен на доп. легло*

Хотел  Villacarlos 3*  или подобен

599 евро/1172 лв

699 евро/ 1367 лв

479 евро / 937 лв

579 евро / 1132 лв

Хотел Silken Puerta 4* или подобен

619 евро/1211 лв

719 евро / 1406 лв

529 евро / 1035 лв

599 евро / 1172 лв

Информация за хотелите:

Хотел 3* център : Hotel Villacarlos или подобен - http://www.hotelvillacarlos.com/EN/hotel.html

Хотел 4* център: Hotel Silken Puerta или подобен - http://www.hoteles-silken.com/hoteles/puerta-valencia/

ПРОГРАМА:

1 ден- 02.05.2016  ВАРНА- Валенсия  / Сутрешен  чартърен полет Варна-Валенсия. Кацане по обяд във Валенсия. Панорамна обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език – включена в цената. Панорамната обиколка, започваща от парка Градините на Турия – изключително красив парк, намиращ се в старото корито на река Турия. Достигаме до Града на изкуствата и науките – природонаучен и архитектурен парк, състоящ се от 6 сгради: Дворец на изкуствата, интерактивен музей на науките, Планетариум – кино с полусферичен екран, Умбракле – пешеходна алея и музей на открито, Агора – сграда за събития, Океанографик – най-големият аквариум в Европа. След това се минава през Северната гара и площада за кориди Пласа дел Торос и Кулите Куарт. Влизане в града през старата централна порта – Торрес Серанос. Разходка из малките тесни улички на града. Преминаване през Палао Генералидад Валенсиана, площад Пласа де ла Вирхин, Базиликата, 3-те порти на Катедралата, Музей Алмоина, площад Пласа де ла Рейна, църквата Св.Каталина, площад Пласа Редонда, Централния пазар, Копринената борса, площад Пласа де Аюнтамиенто. Доплащане на слушалки – 2,50 евро на човек Настаняване и нощувка в избрания хотел във Валенсия.

2 ден, 03.05.2016 – свободно време или организирано посещение на Океанографик и Музей на науките Принц Филип. / Закуска. Свободно време или възможност за организирано посещение на най-големия аквариум в Европа с повече от 50 000 животински видове от всички части на света – от тропиците до полюсите.  Музей на науките Принц Филип е интерактивен музей. Това е мястото, където всеки може буквално да се докосне до науката, да види и опита как се случват дори най-простите неща от живота през погледа на науката; Основно правило: „Пипай!“ .Забавен начин всеки да се докосне до науката. Вечерта - възможност за Фламенко шоу програма с вечеря. Нощувка във Валенсия.

3 ден, 04.05.2016 - свободно време във Валенсия или полудневна екскурзия до Природния парк Ел Салер и езерото Албуфера  / Закуска. Свободно време или възможност за полудневна екскурзия до Природния парк Ел Салер и езерото Албуфера, които се намират на 10 км. от Валенсия. В този парк посетителите могат да се насладят на плажове с естествени дюни, формирани в продължение на десетки години. Който желае може да се наслади на незабравима романтична разходка с дървена лодка и да се върне назад във времето. Вечерта можете самостоятелно да се разходите по крайбрежната алея и да се  включите в нощния живот на града. Нощувка във Валенсия.

4 ден, 05.05.2016 – свободно време във Валенсия или полудневна екскурзия до Гандия и „Животът на борджиите“  / Закуска. Свободно време за разходка във Валенсия или допълнителна екскурзия „ Животът на борджиите“. Гандия е градът на Борджиите. Обиколката включва посещение на историческия център и Херцогският замък, обявен за културно наследство. Той е един от най-важните и емблематични примери за строителна архитектура от периода на валенсианското архитектурно наследство. Вечерта можете самостоятелно да се разходите по крайбрежната алея и да се  включите в нощния живот на града. Нощувка във Валенсия.

5 ден, 06.05.2016 -  / Закуска. Свободно време - възможност за самостоятелна разходка до плажа и пристанището, където се  е провеждала Ф1. Можете да опитате типична паеля в някой от ресторантите на плажа и да се насладите на морската гледка. Препоръчваме плажовете  Малвароса и Лас Аренас. Вечерта възможност за обиколка с катамаран по залез слънце с чаша шампанско – 30 евро на човек. Насладете се на невероятно изживяване и споделете средиземноморския залез с любимия човек с чаша местно шампанско в ръка. Тръгване от яхтеното пристанище на Валенсия, където се е провеждало състезанието Копа Америка, преминаване през каналите, над които е минавала пистата на Формула1 във Валенсия и отплаване в открито море. Обиколката продължава по крайбрежието, за да се насладите на красотата на морския бряг и валенсианските плажове Малвароса и Лас Аренас огряни от топлите лъчи на залязващото слънце. Нощувка във Валенсия.

6 ден, 07.05.2016  / Закуска и свободно време. На обяд освобождаване на стаите. Трансфер от хотела до летище. Полет от Валенсия за Варна. 

Допълнителна информация за екскурзиите:

*1 ден 02.05.2016 Валенсия -  Панорамна обиколка на Валенсия с екскурзовод на български език – включена в цената.

*2 ден 03.05.2016 организирано посещение на Океанографик и Музей на науките Принц Филип  -  45 евро на човек с включени входове за аквариума и музея

*3 ден 04.05.2016 Полудневна екскурзия до Природния парк Ел Салер и езерото Албуфера -  45 евро на човек с включена разходка с лодка и посещение на къщата музей Баррака

*4 ден 05.05.2016 Полудневна екскурзия до Гандия и „Животът на борджиите“ – 45 евро на човек с включен вход за двореца

* 5 ден 06.05.2016 Вечерна обиколка с катамаран – 30 евро на човек с включена чаша шампанско


Запитай за това предложение

Име:
Email:
Телефон:
Въпрос:
 

За контакти


Варна 9000 – Автогара Варна Адрес: Бул. “Владислав Варненчик” №158 Телефон: (052) 502 660 Тел./Факс: (052) 503 427 Моб. Телефон: (088) 4162 745 e-mail: office@varnatravel.eu